marți, 29 decembrie 2009

"Candy Cane Carnival" , cadoul meu de Craciun!






Spuneam intr-un articol precedent ca aceasta papusa, editata in 300 de exemplare , este stralucitoare, superba si incitanta. O vazusem doar in imaginile de pe net, deoarece pe a mea nu o primisem.
Cand am primit-o si desfacut-o pe Candy, am avut insa o revelatie si mai mare: nu e doar superba si rara, e cu adevarat uluitoare si inspira idei nenumarate. Parul ei e de un negru intens si lucios, combinat cu ochii de un albastru turcoaz, cu gene adevarate, iar toate acestea o transforma intr-o papusa unica pe care e aproape imposibil sa nu ti-o doresti.

duminică, 27 decembrie 2009

Fetele asiatice ale lui Barbie - partea a II-a





Pentru ca imi plac amestecurile socante , am ales o tema neobisnuita pentru un asiatic- Craciunul. Le veti vedea pe eroinele noastre Kira si Chloe, in hainele lor special concepute pentru Craciun...si surpriza, pe Shang Li, partenerul lor din seara de ajun!

miercuri, 23 decembrie 2009

Feţele asiatice ale lui Barbie-partea I


































Barbie are si cateva reprezentante asiatice: Kira, Kayla, Lea si superbele printese din colectia "Dolls of the World". Azi va voi arata doar doua din aceste papusi speciale, Kira si printesa coreana, pe care am botezat-o Chloe.

marți, 22 decembrie 2009

Barbie Pink, senzatia acestei ierni!


Ada m-a facut sa ma indragostesc de Barbie pink! Desi nu am fost impresionata de ele in poze, cand le-am vazut pe viu in supermarket, n-am rezistat sa nu-mi cumpar si eu una! Cele trei modele, create toate pe roz, evident, sunt accesorizate cu haine, pantofi, poste , chiar si un catel. Daca le gasesti, nu ezita sa le privesti de aproape. Sigur nu vei rezista tentatiei de a nu lua macar una acasa!

Barbie Silken Flame, cadoul meu de Mos Nicolae!











Barbie Silken Flame, este o reproducere dupa papusa cu acelasi nume aparuta in 1965. E o superba bubblecut, adica tunsa scurt cu bucle dupa moda de atunci. Hainutele sunt si ele reproduceri fidele dupa original, ia priviti-o:

joi, 17 decembrie 2009

Hainute cu aer de Craciun!





Majoritatea handmade sau daca vreti OOAK, hainutele de sarbatoare au un aer aparte care te face sa visezi la pajiturele si copilarie. Anul acesta am avut o adevarata invazie de idei vestimentare din care , o parte, am transpus-o in realitate.

duminică, 13 decembrie 2009

Dania Zarr - Lady Nina, un tablou de Craciun in purpuriu






Dania Zarr, este unul din modelele 2009, semnate Jason Wu. Ea exista in varianta roscata (Exclusiv Interview) si blonda(Red Zinger).
Lady Nina, cea din colectia mea, este o roscata eleganta, care aminteste de femeile anilor '40.

marți, 8 decembrie 2009

Vanessa Perrin - Ingerul noptii de Craciun!

Vanessa Perrin este una din cele mai frumoase papusi produse de Fashion Royalty. De o eleganta aparte ea concorda perfect cu diverse toalete si coafuri. "Pale fire" este numele acestui model din colectia mea, unul dintre cele mai reusite, din punctul meu de vedere...

vineri, 4 decembrie 2009

Freia, regina de gheata....






Freia este de fapt o Dynamite Girls, din seria Boogie Beach, editata in vara 2009. Numele ei original este Aria. Cu parul aproape alb si combinatia heteroclita de medieval cu jobenul secolului al 19- lea si voalul de mireasa,Freia a devenit o superba regina inghetata.
Papusa este din colectia mea, cu haine OOAK.

miercuri, 2 decembrie 2009

"Nu aduce anul ce aduce decembrie" pentru iubitorii creatiilor lui Jason Wu :)


Iat-o pe superba Eltin, Candy Cane Carnival, papusa creata pantru Craciunul acestui an! Combinand legendele cu spiridusi, spiritul Craciunului si un aer carnavalesc, bruneta cu ochi de un albastru patrunzator, s-a produs in serie foarte limitata. Se mai gaseste in acest moment doar pe eaby , daca vrei sa o achiziationezi la pret mai mare, bineinteles.
Spre norocul meu Candy a ajuns in ultimul moment si in colectia mea. Bine ai venit!

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.