joi, 28 ianuarie 2010

Povestile Disney, amintiri cu eroi, zane si printese.


















Cand eram copil eram fascinata de povestile ecranizate de Walt Disney, pe care cu greu le puteai vedea pe atunci. Desi nu sunt o colectionara inraita de papusi Disney, iata unele din acestea care au fost sau mai sunt in colectia mea. Sunt sigura ca vor mai veni si altele in viitor...

marți, 26 ianuarie 2010

Faceti cunostinta cu Veronique Perrin





Veronique este una din papusile clasice ale seriei Fashion Royalty, sora Vanessei Perrin. Pentru ca mi-am propus ca intr-o zi, sper, sa le pot avea pe toate din serie(cate un model macar din fiecare), am achizitionat-o si pe Veronique. Modelul ales de mine se numeste Body Double, fiind lansat in doua variante: blonda si bruneta. Evident am ales bruneta, pe care am placut-o de la inceput in favoarea blondei care e superba la randul ei. Papusa are un aer retro de anii '20, cu parul aranjat in valuri si bijuterii de inspiratie din epoca. Hainele sunt a l 'epoque, dar stilizate, insa au acelasi aer "de demult." Veronique poate fi oricand reimbracata intr-o rochie retro, mai mult decat atat, colectia aceasta includea si 2 vestimentatii potrivite celor doua papusi.
Provocarea va fi sa le recreez in felul meu, pentru ea:)

duminică, 24 ianuarie 2010

Papusile pirati ne fascineaza!



Ultima postare de pe blogul Andrei, "Pirate Barbie", mi-a amintit de alte papusi pirati care mi-au sarit in ochi in ultima vreme. Va voi arata papusi Tonner, incredibila colectie "Piratii din Caraibe", superba Avantguard, produsa tot de Integrity Toys, minunata "Barbie Pirate" care m-a inspirat si mult alte papusele pe aceasta tema. Enjoy!














vineri, 22 ianuarie 2010

Ce ziceti de o povestioara....






Iata cateva imagini pe care aceste papusele superbe m-au inspirat sa le realizez.
Voua ce va inspira? Poate fi o povestioara simpatica in spatele lor, pe care insa va las sa o inventati singuri:))

miercuri, 20 ianuarie 2010

Ultimele achizitii: Candy Glam, papusa cu miros de lamai verzi




Candy Glam Theresa, este o papusa parfumata cu miros de lamai verzi, si o gramada de accesorii: pahar de suc, poseta, perie, luciu de buze pentru copii, un suport felie de lamaie pentru acesta, si un mini paharel pentru copii. Sa nu mai vorbim de hainele absolut deosebite, care , dupa cum vedeti, stau superb si pe colectia Dynamite Girls. Vazandu-le in prealabil pe ele, mi-a venit ideea de a cauta aceasta colectie si am optat pentru preferata mea.
















































duminică, 17 ianuarie 2010

Fashion Royalty, moda si stil absolut!











Colectia Fashion Royalty se poate lauda cu unele din cele mai frumoase creatii vestimentare din lumea papusilor. Creatorii de moda si pasionatii realizeaza pentru aceste papusi, cu un trup de invidiat, cele mai uimitoare tinute si bijuterii. Iata numai cateva dintre ele:

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.