joi, 25 februarie 2010

Ce bijuterii poti cumpara pentru papusile tale!







Iata o idee inovatoare: bijuterii si alte accesorii pentru papusi, toate handmade si OOAK, cu care poti transforma o papusa obisnuita intr-un unicat. Va voi pune la dispozitie diverse modele, din care puteti alege si ma puteti contacta pentru detalii. Bjuteriile si celelalte accesorii sunt create pe masura papusii Barbie.

duminică, 21 februarie 2010

Avatarul lui Candy de Diana Copindean





Cunoastem cu toti filmul devenit deja legenda 3D despre o lume perfecta, un fel de paradis originar al rasei Na'vi. Diana Copindean, a realizat pt mine un avatar superb al frumoasei Candy pe care va las sa il "degustati" pana in cele mai mici amanunte. Pentru o mai buna comparatie, veti vedea si cateva poze din film si papusa in original.

vineri, 19 februarie 2010

Poppy Parker si parfumul unui dormitor romantic






Am creat acest dormitor special pentru Poppy, respectiv Aeon, acesta este numele ei. E realizat ca toate creatiile mele din bucatele disparate, adunate in timp si reunite tematic in acest ansamblu de vis. Tema dormitorului este trandafirul roz, asa ca il veti vedea la tot pasul acolo.

sâmbătă, 13 februarie 2010

Poppy Parker si un Valentine's Day in tonuri de roz



Poppy Parker, este o editie recenta, respectiv aparuta in anul 2009, a grupului Integrity. Sexi si stilata, ea atrage privirile barbatilor, care o inconjoara cu atentii si flori. Uite ce surpriza i-a pregatit iubitul ei de Valentine's Day: "Buna dimineata iubito si un Valentine's Day fericit!"

sâmbătă, 6 februarie 2010

Ce poti face cu o bunicuta , niste mobila si accesorii de bucatarie si multa imaginatie :)






Departe de a fi singura mea sceneta cu papusi, "bucataria bunicii" este cea mai recenta. Bunicuta, membra a setului "Happy Family" este o adorabila papusica mai in varsta, cu riduri, parul carunt, un corp mai matur si un zambet incofundabil de blandete pe fata. Am iubit-o din prima clipa cand am vazut-o, pentru ca imi amintea de bunica mea. In plus i-am dat acel rol pe care bunica mea l-a jucat intotdeauna genial: de bucatareasa "minune". Evident bunicuta are si doua nepotele(alias eu si sora mea) si asa am reusit sa recostitui o scena de viata, care a atins cele mai subtile corzi ale sufletului meu.
Dulapiorul natur l-am pictat si decorat cu hartie colorata, la fel si peretii , iar bucatarioara am accesorizat-o cu o gramada de decoratiuni si mancaruri, toate in regim de roz.
Bunica poarta unul din costumele setului "Barbie at work", pe care l-am prezentat cu catva timp in urma si care o prinde de minune!

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.