joi, 27 decembrie 2012

I'm a present part II









Faceti cunostinta cu Imogen London Mist! Ea este cea de-a treia papusa cadou si pentru ca am luat-o fara haine, a primit de Craciun o rochita cu jeseu  + curea si poseta LauRa Couture, cercei Amelie Color Infusion,  cizmele sunt de la minibarbie921
Bineinteles ati recunoscut-o si pe Color Infusion , rochita ei este Barbie Stardoll si cele doua seturi de pantofi sunt Color Infusion Style Lab.

My third present is Imogen London Mist. I bought her nude, so now she wears LauRa Couture, dress, jersey,purse and belt, Amelie Color Infusion earrings and minibarbie921's shoes.
The Color Infusion wears a Stardoll dress and 2 of her original package set shoes.



miercuri, 26 decembrie 2012

I'm a present ....














Un Craciun bogat ca de fiecare data....DG Reese, Color Infusion Subject F si superbii ei pantofi, sunt printre cadourile de anul asta....veti vedea in curnad si restul.
In plus Remi a primit haine noi, la fel si Erin, iar Saphire(Barbie Mod Dramatic Living ) a primit pe langa corpul Fashionsita si o noua tunsoare.
Va urma....


Some of my Christmas presents: DG Reese, Color Infusion Subject F, Color Infusion shoes and some new colthes for Remi ans Erin.
See you soon with other photos.

marți, 25 decembrie 2012

And the winner is...

Poza numarul 3 apartinand Silviei a iesit castigatoare. Felicitari Silvia!


Premiu pentru creativitate se acorda  pozei  numarul 2, Cristiana. Felicitari :)!

luni, 24 decembrie 2012

CRACIUN FERICIT SI POZE DE LA CONCURS!

Ca sa aveti ce admira in seara de Ajun!

Acestea sunt pozele timise la concurs, posesorii vor fi dezvaluiti abia dupa ce va fi facuta premierea. Va tin la curent!

Pana atunci, cum va plac, voi ce ati vota?





sâmbătă, 22 decembrie 2012

Semineu repictat tutorial/ Repaint fireplace tutorial

Dragii mei, in primul rand va urez la toti Craciun Fericit si va promit ca ne vom revedea cat mai curand cu poze de sezon. Pana atunci, pentru toti amatorii de seminee si de craft-uri, iata un scurt tutorial.
Cu un an in urma am cumparat acest semineu de jucarie, face parte dintr-un set cu fotoliu ,un perete si ceva accesorii. Semineul era in intregime mov, mai putin focul si carbunii , culoare care dupa cum stiti este, alaturi de roz, una din cele mai uzitate in industria jucariilor, pentru ca se produce usor si este ieftina.
Cu aceasta textura semineul se preta la cu totul alta culoare, asa ca dupa cum veti vedea, l-am vopsit in doua etape:
1.partea din mijloc si de jos, care imita caramida si piatra , cu o combinatie de culori (rosu inchis, portocaliu, o nuanta de maro carnal)
2.tablia de sus si de jos in alb, aceaste parti imita lemnul, deci era nevoie de o culoare potrivita. Am incercat si maro, insa era prea inchisa combinatia.

Cum vi se pare rezultatul? Eu as mai aduga ceva , ce nu am avut timp sa pun , voi ce ziceti?


I bought this fireplace last year in a set of toys. The original color was violet, an improper color for it.
I painted it in 2 stages:
1. the part that looks like the brick and stone in the first place , with a combination of red, orange and brown.
2. the "wooden" parts in white, the brown was too dark.
Do you like it? Will you try to do this by your self?



joi, 13 decembrie 2012

Red Xms - colectia de Craciun 2012




Dantela si funtitele sunt materiale care reprezinta cel mai bine atmosfera eleganta de Craciun. Rochita rosie imbracata de Poppy cu corp Fashion Royalty, este accesorizata cu cercei stralucitori  si sandale NuFace negre , transparente.
Jingle bells!

The lace and the ribbons are perfect for an elegant Christmas. This is the first dress of the serie, wear by PP Tears go by with Fashion Royalty body, accessorised with earrings and Nu face black sandals.
Jingle bells!

For sale on ebay









miercuri, 12 decembrie 2012

North Pole Collection 2

E gata in sfarsit o alta parte a colectie de iarna! Caciula, puloverul si jambierele sunt tricotate, din lana care da senzatia de zapada.


Finally the 2nd part of the collection is ready: the hat, the jersey and the leggings , all handmade look like the snow! Soon for sale on ebay.










Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.