luni, 25 martie 2013

W Club exclusive 2013 - Poppy Parker "The Young Sophisticate"





Dupa cum va asteptati, Poppy este din nou o productie rezervata membrilor W Club , care se va gazi de vanzare pe ebay, la second market.
Desi papusa nu ma incanta, blondul inchis nu ii sta bine , cel putin in pozele promo, setul de haine primavaratice, roz cu galben si draguta catelusa botezata Petunia sunt adorabile.
Chiar vreau sa cumpar acest set dupa ce va aparea pe ebay, pentru ca orice Poppy ar arata perfect in el.

Poppy is a W Club exclusive doll, a dark blonde hair girl with a spring outfit. I love those nice and worm colors, and a love the sweet dog Petunia.





vineri, 15 martie 2013

FM - restul colectiei/ FM collection next part

Doru imi spunea ca isi doreste mult sa le vada impreuna pe Subject A si B (Arria si Adrasteia). Cum aceasta colectie le este dedicata, le veti vedea in acest articol purtand impreuna restul vestimentatie FM.
Aceasta colectie este versatila, fiind vorba de doua rochii albe aproximativ la fel , una pe bust , alta legata dupa gat, peste care am conceput trei haine: sacoul albastru de piele, jerseul verde si vesta de blana alba.
Sacoul este asortat cu pantofi albastri , iar cizmele verzi semnate Habillisdolls le-am asortat cu jerseul lung pe aceeasi culoare.
Vesta alba poate fi purtata la orice si se potriveste, atat cu centura argintie lata de piele, cat si cu cea aurie din bucatele de piele si lant.
Ambele papusi poarta bijuterii metalice sau din piele aurie cu lant.

Ce parere aveti de idee , va place?
Acum si pe site:  http://lauracouture.wix.com/dolls#!large-grid/c1wjt

FM collection made for my Color Infusion dolls continue with another things. All clothes can be change one another : they are 2 white dresses, one blue jacket in leather, one green jersey, one white fur. Also the belts are silver (Ssian model) and golden.
The jewelery are made from metal and leather.
 The boots are from Habillisdolls.

You can also see it  on the site: http://lauracouture.wix.com/dolls#!large-grid/c1wjt


























joi, 14 martie 2013

Vizitati situl meu ! Welcome to my site!


Cum era de asteptat dupa multa munca in domeniul fashion, OOAK samd s-a simtit nevoia unui site in care sa pot prezenta mult mai complex totul. Momentan l-am pus la punct in varinata pe care o vedeti , si pe parcurs probabil il voi imbunatati.
Pana atunci va invit pe la mine si astept sa-mi spuneti daca va place :)
Pentru a vedea situl intra aici.

Welcome to my site! here they are all my, fashions, my OOAK dolls and my custom things. I hope you'll enjoy it.

Here is the link.

miercuri, 13 martie 2013

Color Infusion Style lab Subject A





In primul rand trebuie sa va spun ca am reusit sa o cumpar pe Subject A , este mai bine zis un cadou de ziua mea, de la sotul meu(ziua mea care nu va fi tocmai curand :)).
Daca va mai amintiti wishlist-ul meu de la Tropicalia , atunci probabil stiti ca ea era in capul listei. Intre timp , desi unele gusturi mi s-au mai schimbat , o parte a listei a ramas aceeasi.
Ati facut deja cunostiinta cu Sub B, asa ca faceti cunostiinta si cu Sub A - Arria.
 Dupa cum stiti . aceste papusi se vand goale. 

In al doilea rand , ma voi alatura pe aceasta cale protesului de pe blogul Adei, cu privirea la viziunea eronata a televiziunii Antena 1 , in ceea ce priveste colectionarea de Barbie respectiv papusi. Trebuie sa precizez clar aici, ca papusile produse de Integrity sunt destinate (asa cum este inscris pe cutii) ''doar colectionarilor adulti". La fel sunt si unele Barbie realizate in acest sens.
In plus , ca o dovada de emancipare, ar trebui sa se inteleaga si la noi alte forme de manifestare : hobby-uri, arta etc. 
Ati cam ramas in urma dragi romani conservatori si asta nu e deloc bine ;)!

Finally I got my Subject A. I wait for her from some times. I put her on my wishlist after Tropicalia Convention, and even if my list changed from than she remained on it. She's a beauty and is a gift from my husband for my birthday. I called her Arria. 
I hope you'll enjoy her.

sâmbătă, 9 martie 2013

FM - colectia de primavara LauRa Couture

Cu toate ca inca nu este gata colectia anterioara Heteroclite, am lucrat in paralel aceasta colectie dedicata papusilor Color Infusion si intitulata FM. Marimile sunt potrivite si altor papusi Integrity sau Barbie, asa ca voi putea schimba oricand hainutele intre ele.
Aceasta prima piesa purtata de Adrasteia , cuprinde un sacou de piele sidefata bleumarin, o rochie alba din jerse matasos , un brau de piele argintie in stil asiatic si o poseta blue-ciel, tip piele de crocodil. 
Cerceii sunt o creatie originanl IT - Isha si pantofii sunt special realizati pt papusile Color Infusion Style Lab Tropicalia.








joi, 7 martie 2013

La multi ani fetelor !



Cu ocazia zilei noastre de 8 martie va urez tuturor La multi ani si va las in compania unei diorame dedicate momentului: Intlanire de 8 Martie.















Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.